Анђелина вара Бреда са бившим

Агенције
Анђелина вара Бреда са бившим

Холивудска глумица Анђелина Џоли вара Бреда Пита са бившим супругом Билијем Бобом Тортоном.

Амерички таблоиди преносе да Џолијева из Авганистана није отпутовала Бреду и њиховој дјеци него у Америку и тамо се састала са бившим супругом. Холивудска звијезда остала је у добрим односима са Тортоном од ког се развела 2003. године и због кога често приватним авионом путује из Француске у Лос Анђелес.

- Посјетила га је у његовој вили у Лос Анђелесу. Разговарали су сатима. У посљедње вријеме се све више чују и редовно се виђају - открили су пријатељи блиски глумици.

О њиховим тајним састанцима Бред наводно ништа не зна, а Џолијева је недавно у једном интервјуу открила да  Бред никад не би прихватио да је остала пријатељица са бившим мужем.

Иначе, прошле године је Анђелина написала и предговор Билијевој аутобиографији "The Billy Bob Tapes: А Cave Full of Ghosts". За вријеме њихове прве брачне ноћи Анђелина је изнад кревета крвљу написала: "За сва вјечна времена". У то вријеме изјављивала је да у садо-мазо сексу ужива још од тинејџерских дана, додајући да у кревету воли да доминира, а обоје су јавно признали да им је омиљена игра у кревету била да ножевима рањавају једно друго.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана