Анастасија иде на Плејбојево финале!

Агенције
Анастасија иде на Плејбојево финале!

Препуцавање између Анастасије Буђић и Сораје Вучелић око тога која ће од њих двије представљати Србију на великом Плејбојевом такмичењу на Филипинима трајало је мјесецима. Коначно је стигло и рјешење овог сукоба: на плакату који је Плејбој штампао поводом овог такмичења стоји слика Анастасија Буђић. Дакле, на велико такмичење Плејбојевих дјевојака на Филипинима, које ће се одржати 14. новембра, ипак иде Анастасија Буђић, а не Сораја Вучелић.

Кад је Анастасија Буђић мало послије избора за Плејбојеву зечицу године, на којем је изгубила од Сораје Вучелић, потврдила да ће ипак она замјенити своју љуту противницу на великом Плејбојевом такичењу на Филипинима, Сораја је то оштро демантовала.

 - Анастасија лаже! То нема везе с мозгом. Ја сам победила на такмичењу и имам једногодишњи уговор са Плејбојем тако да идем код Хју Хефнера. Срећна сам што сам остварила свој сан. Исплатило се што сам се сликала гола - рекла је тад Сораја.

Анастасија очигледно није лагала, а Сораја није отишла ни на Хефнерову журку почеком протеклог љета, а не иде ни на такмичење на Филипинима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана