Анабела и Андреј се мире на Рабу

Агенције
Анабела и Андреј се мире на Рабу

Иако се шушкало о разводу Анабеле и њеног супруга Андреја Атијаса због њеног враћања из Сарајева у Београд, они су очигледно правазишли брачну кризу и заједно отпутовали на море. Како пишу медији у Србији њих двоје тренутно уживају на хрватском острву Раб, гдје су повели њихову ћерку Бланкицу и пјевачицину мезимицу из првог брака Нину.

Ситуација између супружника се стишала оног тренутка када је Анабела промијенила одлуку да се враћа у Београд и своје ствари оставила у Атијасовом стану у Сарајеву. Иако су имали несугласице, нарочито око Анабелине каријере, коју тамо не може да гради, они су вољни да својој љубави дају другу шансу.

- Њихова љубав и емоције никада нису биле доведене у питање, али проблеми су се јавили када је Бланкица одрасла и Анабела је имала све више времена. У Сарајеву није имала сараднике који би јој урадили песму нити је била близу менаџера који су јој уговарали наступе, што је депримирало, јер је навикла да ради и зарађује. Атијас је није подржао у одлуци да се пресели у Београд и ту су се посвађали. Ипак, када је боље размислила и одлучила да се врати, све се променило - каже извор близак пјевачици.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана