Ана Рамадановски у полицији причала о батинама

vesti-online
Ана Рамадановски у полицији причала о батинама

Скандал око Адила Максутовића (30), који је у петак увече пребио невјенчану супругу Ану Рамадановски, ћерку Џеја Рамадановског, не јењава. Иако је у саопштењу послатом медијима тврдио "да је све лаж и да неко покушава да му смести аферу", испоставило се да је ипак брутално претукао невјенчану супругу која му је прије мање од два мејсеца родила сина Адриана.

 Ана је сликана испред полицијске станице у Борчи гдје је више од два сата уз сузе причала инспекторима о батинама које је добила од Адила.

- Ухватио ме за косу, ударао ме и шутирао. Пала сам на под. Чупао ме је, вукао и ударао у стомак - причала је Ана која је од насилника побјегла код мајке Наде која живи у комшилуку, оставивши двомјесечног сина код оца.

Одатле је позвала полицију, дала изјаву и потом се у пратњи полицајаца вратила по дијете. Међутим, драма младе жене није се ту завршила. Због болова у стомаку сутрадан је отишла у болницу у Вишеградској гдје је утврђено да има хематоме по глави и стомаку гдје је још видљива свјежа рана од царског реза након порођаја. Љекари гинеколошког одјељења у болници потврдили су да је Ана Рамадановски затражила љекарску помоћ у њиховој установи, да су установљене повреде и хематоми по глави и стомаку, али да није било потребе да је задрже на болничком лијечењу.

- Сада сам добро, нећу да му се вратим, али нећу ни да га теретим - рекла је Ана Рамадановски за београдске медије.

Међутим, законска процедура је другачија. Пјевач је позван у полицију да да изјаву и послије тога у договору са Првим основним тужилаштвом биће донијета одлука да ли ће против њега бити поднијета кривична пријава. О цијелом случају своје мишљење имају и стручњаци.

- Адил нас је све изненадио. То што негира целу причу је логично - дуго је уживао на ловорика. Он је млад човек који је покушао да оствари своје снове и кад је у томе успео испоставило се да је бреме славе претешко. Бојим се да није био спреман за то. Рођење детета је атмосфера у којој долази до слабљења потенцијала личности. Жене су после порођаја напете, раздражљиве, што је нормално, али нажалост код нас мушкарци углавном нису научили како да се носе с тим. Имају традиционалан механизам реаговања - насиљем. А насиље је за сваку осуду - каже психолог др Александра Јанковић и додаје:

- Није ми се допало што је у многим емисијама Адил причао да обожава сина, да је пресрећан, да много ради. Ако толико ради, ако гостује у толико емисија кад уопште има времена да буде уз жену и дете? Љубав и срећа се не исказују само причом. Супер је то што он прича по телевизији, али где је он ту као родитељ? - закључује Александра.

Након саопштења које је прослиједио медијима у понедјељак, Максутовић се више није оглашавао, а и шта би рекао. Осим што је брутално пребио невјенчану супругу, он је слагао и јавност.


Не штитим мушкарце, али...

- Статистике кажу да је у 80 до 90 одсто насиље мушкараца према женама. Али, постоји и насиље жена према мушкарцима, које је вербално унижавање мушкарца. Почиње причом о преварама, креће свађа... Природа је женама дала вербалну спретност коју оне вешто користе, а мушкарци потежу свој аргумент - мишиће. Дао бих савет обема странама - мушкарци, будите јачи у менталном надмудривању, а ви, жене - зауставите своје језике. Да се разумемо, не штитим мушкарце, али би жене морале да мало мудрије користе своју вербалну надмоћ - каже проф. др Јован Марић, психијатар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана