Ана Николић више нема дечка

Агенције
Ана Николић више нема дечка

Ана Николић раскинула везу с досадашњим дечком. Позната пјевачица раскинула је везу с власником неколико стриптиз барова у Београду Милинком Филиповићем. Она не пати због раскида, већ се спаковала и с другарицом запуцала на Тајланд, пишу српски медији.

 Да се пјевачица питала, веза с Милинком никада не би доспјела у јавност, јер она од самог почетка није обећавала много. Што због разлике у годинама - Ана је старија седам година - што због различитих карактера. Пошто ниједно од њих двоје није гајило велике наде, у пријатељском тону растали су се прије неколико седмица.

- Да није било "Папарацо лова", Ана никада не би дозволила да ова веза заврши у новинама. Уосталом, као што сте могли да приметите, ни у једном од интервјуа нити изјава није ни признала да има дечка, већ је све време истицала да је њен љубавни статус "соло и компликован" - каже једна од пјевачициних пријатељица.

Николићева је тренутно на Тајланду, гдје ће три седмице акумулирати снагу за бурну годину која је очекује у пословном смислу, јер планира излазак новог албума и велики београдски концерт. Мада, знајући је, није искључено да и у љубавном смислу опет буде бурно и динамично.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана