Ана Николић: У свему сам успјешна, осим у љубави

Агенције
Ана Николић: У свему сам успјешна, осим у љубави

У животу пјевачице тренутно све иде како треба, осим што нема среће с мушкарцима. Ако је судити по критикама, исте судбине је и када је одабир стајлинга у питању.

"Волела бих да се коначно појави мушкарац за кога ће говорити: „Ово је тај и тај, и ово је његова девојка Ана Николић", а не сваки да буде познат као мој дечко - пожелела је Ана Николић у разговору за „Блиц".

Највећи проблем јој је статус „дјевојке без дечка". Она је прије извјесног времена била повезивана с бившим рукометашем Владом Мандићем, али се та романса неславно завршила раскидом.

- Тренутно ми све иде, осим љубав. Хороскоп каже да ће се у септембру појавити онај прави, па тако чекам септембар - не губи оптимизам пјевачица.

Поред емотивног плана, руже јој не цвјетају ни на другим пољима. Недавно је била на стубу срама због хаљине коју је носила, а у којој су јој се видјеле груди. Иако се она сама упоредила са Ријаном, други су је исмијали.

- Уместо да кажу за мој стајлинг да пратим светске трендове, они кажу да је то скандал - пожалила се пјевачица за „Блиц".

Овакви коментари јој никако не пријају, посебно ако се узме у обзир да је недавно постала и дизајнерка. То је ипак не спријечава да ради на новој колекцији.

- Завршавам моделе за јесен-зиму следеће сезоне. Осим тога, бавила сам се и ентријером клуба који је отворио мој брат - каже она.

На отварање поменутог клуба, пјевачица је дошла таксијем. Упитали смо је да ли то због тога што јој је паук недавно однио ауто. Како је објаснила, будући да воли да попије, такси је сигурнија варијанта.

"Овако сам дошла због алкохола. Никада више нећу возити ауто кад попијем, што свима поручујем. Паук ми није однео ауто! Иначе, не волим да излазим по Београду и сада ми је драго што имам своју кафану где ћу бити - тврди Ана.

Тренутно нема у плану нови албум, јер јој недостају спонзори.

- Албума неће бити ове године - рекла је Николићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана