Ана Николић у страху од Манде Поповић

Aгенције
Ана Николић у страху од Манде Поповић

Ана Николић појачала је обезбјеђење које ће је чувати у новогодишњој ноћи због страха након што је љетос на Црногорском приморју у хотелској соби пребила дјевојка Ћазима Османија Манда Поповић. Поп пјевачица ангажовала је личне тјелохранитеље још прије неколико мјесеци, али ће је током ноћи уочи Нове године у нешто већем броју пратити у стопу како не би дошло до непредвиђених околности, каже извор близак пјевачици, пишу српски медији

- Обезбеђење ће те вечери дежурати испред њене собе у хотелу "Хајат", где ће Ана наступати јер се физички напад на певачицу догодио управо у хотелу, само у Црној Гори. Готово да је сигурно да Манда неће поново напасти, будући да је у току и судски спор, али Николићева није желела да размишља о својој безбедности док ради, нити да себи поквари иједан моменат током новогодишњег дочека - каже саговорник медија.

Подсјетимо, позната пјевачица у посљедње вријеме се поприлично повукла из јавног живота, па је чак свела на минимум и комуникацију с најближим сарадницима и пријатељима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана