Ана Николић се плаши Ћазима

Агенције
Ана Николић се плаши Ћазима

Пјевачица Ана Николић, коју су својевремено повезивали са албанским бизнисменом Ћазимом Османијем, сада страхује од сваког поновног сусрета са њим. Он се недавно појавио на њеном наступу, први пут након што ју је прошлог љета његова тадашња дјевојка Манда Поповић напала.

- Када је видела да Ћазим седи у сепареу, потпуно се изгубила, грло јој се стегло и није била у стању да изађе на бину. Пошто је била једини певач који наступа то вече, није имала избора, али је страховала шта би он могао да уради. Као прави професионалац, Ана је забављала публику и трудила се да не гледа ка његовом сепареу, али се све време молила да не избије неки скандал. Није ђускала као обично и видело се да је у грчу - рекао је извор који се затекао на лицу мјеста и додао да због тога сада тражи од брата Марка да је прати на сваком наступу, без изузетка, јер се много сигурније осјећа када је он уз њу, без обзира на то што увијек има обезбјеђење.

- Ана је преплашена и не жели проблеме, нарочито на наступу. Марко се труди да увек буде с њом, а од сада ће када он не буде био у прилици да је прати бити ангажовано додатно обезбеђење - рекао је овај извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана