Ана Николић иде на Тајланд да се одмори

Агенције
Ана Николић иде на Тајланд да се одмори

Пјевачица ће с другарицом провести двије седмице на Тајланду, а претходно ће пет дана уживати у Барселони, пишу српски медији.

С обзиром на то да јој је година за нама била веома успјешна, а да у овој има гомилу планова попут новог албума и великог београдског концерта, Ана Николић је спаковала своје крпице и одлетјела на Тајланд. Заправо, прво ће с блиском пријатељицом провести пет дана у Барселони, гдје ће шопинговати и прославити другаричин рођендан, а затим ће се пуне двије седмице башкарити у прелијепом рају у југоисточном дијелу Азије.

- Најидеалнији начин да напуним батерије и релаксирам се јесте да одем што даље одавде. Обожавам путовања и сматрам да је упознавање с различитим државама, градовима и културама велико богатство - каже Ана.

Како би јој одмор био што комфорнији, пјевачица је за себе и пријатељицу закупила луксузни бунгалов, који се налази на самој обали. С обзиром на то да воли да истражује, повјерила нам се да ће сигурно бити редовна на бројним излетима на околна острва, од којих свако има богату вегетацију, животињски свијет, али и културолошке знаменитости.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана