Амиџићи купују стан од 200.000 евра

Слика Амиџићи
Амиџићи купују стан од 200.000 евра

Водитељ Огњен Амиџић и његова супруга Данијела Димитровска ријешили су да продају стан од око 50 квадрата на Дедињу и да купе три пута већи у центру Београда.

Познати пар је, како пишу српски медији, нашао купца за некретнину у којој тренутно живи са сином Матејом и сада трага за пентхаусом од 150 квадрата, чија се цијена креће око 200.000 евра.

- Стан у коме живе Данијела и Огњен једнособан је и већ одавно планирају да га продају. Коначно су нашли и купца, па су пре неколико дана ангажовали агента за продају некретнина да им нађе нов животни простор. Жеља им је да купе стан од око 150 квадрата у центру града. Како су пале цене некретнина на тој локацији, могу да се нађу дуплекси у новоградњи и за 200.000 евра. Водитељ и власница модне агенције планирају проширење породице, тако да ће им требати много већи стан, па хоће на време да се преселе. Данијела је пресудила да оду у центар због њеног посла, док је водитељ желео да остану у елитном насељу - каже извор "Курира" близак брачном пару Амиџић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана