Ален направио дијете сестри бивше дјевојке

Агенције
Ален направио дијете сестри бивше дјевојке

Пјевач Ален Муковић, који тренутно борави на сеоском имању у Лисовићу, из ванбрачне заједнице са Аном Мелезовић је добио ћеркицу, али оно што је посебно занимљиво јесте да је прије романсе с њом био у вези с њеном рођеном сестром Јеленом.

Јелена Мелезовић је бивша супруга глумца Александра Радојчића, а ову ситуацију Ален крије као змија ноге, преносе таблоиди у Србији.

- Ален је пре осам година имао авантуру с Јеленом коју је, баш као и њену сестру Ану, упознао преко заједничког пријатеља. Он је често долазио у стан код Јелене док им је трајала романса. Ту је сретао и Ану. Испоставило се временом да се с њом боље разумео него са њеном сестром. Муковић и Јелена су убрзо раскинули, али је он наставио да се чује и дружи са Аном. Недуго затим отпочели су везу, коју су у почетку крили од Јелене. Тек када је она почела да се забавља са глумцем Александром Радојичићем, саопштили су јој да су заједно и да су срећни. Међутим, њу то у том тренутку није претерано занимало - открио је добро упућен извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана