Алабина чупа косу због Миљковићке

Агенције
Алабина чупа косу због Миљковићке

Фолк звијезда Вики Миљковић успјела је да убиједи најпознатијег румунског музичког продуцента DJ Костија да пјесме које је намијенио Иштар Алабини препусти њој, пишу српски медији.

А као резултат те "отимачине" јуче је објављен први од два сингла "Чики лики лајла". И ето одговора свима који су се данима питали шта најављују те три речи које су се чуле посљедњих дана на ТВ Пинку. Није у питању била реклама ни за сладолед, ни чоколаду, ни егзотично пиће, већ је у питању нова пјесма Вики Миљковић.

- Веома сам срећна што се коначно појавила ова нумера на којој смо веома дуго радили. Настала је још док је "Румба", која је постигла огроман успех, тек била у залету. Чула сам да је Алабина планирала да сними неке Костијеве песме, чак ми је поменуо да је друга нумера коју припремамо за ову годину прављена баш за њу.

Могу вам само рећи да заиста мирише на светски хит - рекла нам је Вики, која ће за неколико дана "Чики лики лајла" извести премијерно у емисији "Амиџи шоу", а објављена је у издању "Сити рекордса".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана