Aгенција одбjегле мисице оптужује: Избор за мис је намештен!

Агенције
Aгенција одбjегле мисице оптужује: Избор за мис је намештен!

Челници агенције чији је модел Николина Бојић, мисица која је остала без круне, огорчени су на Весну да Винча јер је Николинине модне фотографије које су они урадили назвала порнографским. Најављују тужбу и тврде да је избор био намjештен.

Извршни директор агенције “Модел бизнис” Соња Радунковић каже да јој је криво што је Николина учествовала на избору послије прошлогодишњег искуства на истом, према њеним ријечима, намјештеном такмичењу.

- Криво ми је што се Николина упустила у све ово, а знала је како послује Весна да Винча. Знала је оно што сви знамо - да су избори намештени и да се за добар пласман мора дати нешто испод руке - рекла је Радунковићева.

Из агенције кажу да ће размотрити колику штету им наноси власница агенције „Miss”, као и да ће је упозорити да то не чини и уколико процjене да би требало, тужиће је.

- Весна да Винча себе и своју агенцију, која се бави срамним стварима, велича а нас који поштено радимо већ 11 година омаловажава. Николинине фотографије су промо слике у вешу и откривају колико и фотографије које праве на изборима за мис - тврди она.

Одговарајући на оптужбе, Весна да Винча је само кратко рекла:
- Нећу да коментаришем наводе агенције чије име не заслужује ни да се помене у јавности, а надам се да ће полиција открити чиме се они стварно баве пошто је њихово пословање свакако за озбиљну истрагу. Онако јефтине и вулгарне фотографије Николине Бојић које су они урадили сигурно нису модне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана