Адил због лоше скуваног ручка претукао супругу

Aгенције
Адил због лоше скуваног ручка претукао супругу

Адил Максутовић и Ана Рамадановски посвађали су се наводно у стану у ком су живјели с дјететом око пасуља који је она спремила, а који није био по његовом укусу. Како је Џејева ћерка рекла у полицији, после жучне свађе, физички је насрнуо на њу и нанио јој лакше повреде.

Адил Максутовић, који се сумњичи да је 6. децембра прошле године претукао невјенчану супругу Ану Рамадановски, одустао је од нагодбе с Првим основним тужилаштвом. Како је потврдио за српске медије његов бранилац Горан Петронијевић, пјевач је размишљао о томе да на цијели случај стави тачку тако што ће уплатити одређену суму новца у хуманитарне сврхе, али је ипак одлучио да доказује невиност пред судом.

- Одлучили смо да одустанемо од нагодбе и да цели случај поверимо суду, који ће на основу доказа проценити да ли је насиља било или не. Ми смо већ предложили сведоке - каже адвокат Петронијевић.

Подсјетимо, Адил је на саслушању тврдио да своју невјенчану супругу, никад није ударио, док је  Ана изјавила је да ју је пјевач током свађе прво гурнуо на под, затим ударио по глави с обје шаке у исто вријеме, а онда је шутнуо у стомак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана