Aца Лукас води Соњу на Сејшеле!

Курир
Aца Лукас води Соњу на Сејшеле!

Aца Лукас и његова супруга Соња Вуксановић послије Нове године и Божића пакују кофере и иду на Сејшеле! Познато је да су њих двоје са кћеркицом Викторијом прошле године у то вријеме „љетовали" у Тајланду, а овог пута одлучили су се за Сејшелска острва, која су позната као једна од најљепших на свијету, преноси Курир.

- Лукас много ради, има наступе који су заказани месецима унапред, али када има слободног времена, воли да са супругом и кћерком отпутује и да се опусти. Фолкер је одлучио да са Соњом у јануару оде на Сејшеле, а са собом воде и кћерку Викторију, од које се не одвајају. Она је још пре годину дана, када је имала само пет месеци, путовала са мамом и татом у далеки Тајланд - рекао је наш извор, а Соња Вуксановић је потврдила сазнања:

- Највероватније ћемо ићи на Сејшеле ако не нађемо неко боље место. Aца и ја обожавамо да „летујемо" зими, па су егзотична острва идеална за нас. Водићемо и Викторију, а моја кћерка Софија још размишља да ли ће нам се придружити - рекла је стилисткиња за Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана