Аца Лукас пјева на зрењанинском путу

Aгенције
Аца Лукас пјева на зрењанинском путу

Александар Вуксановић, познатији као Аца Лукас, за репризу Нове године пјеваће у "Лукс ивентс центру" на зрењанинском путу, простору који прима између 350 и 500 људи! Послије фамозног концерта на "Маракани", на којем је било више од 50.000 људи, фолкер је сада спао на то да пјева у сали за свадбе, сличне прославе и модне ревије, пишу српски медији.

- На сајту "Лукс ивентс центра" постављена је реклама на којој стоји да Лукас са својим "Фолк хаус бендом" пева у том простору 1. јануара 2014. године. Иначе, локал се налази на зрењанинском путу, иза Панчевачког моста. На њиховом сајту пише да је намењен за мање концерте, коктеле, приватне журке и модне ревије - каже извор  медија.

Док неке његове колеге пјевају на великим трговима, у познатим дискотекама, и за то узимају десетине хиљада евра, Лукас ће наступити на потпуно непознатом мјесту. Изгледа да му не иде као некад, а кажу да је проблем и то што на последњем албуму није успио да убоде ниједан хит. Колико год да има старих хитова, промашени албум је проблем у каријери сваког пјевача. Многима се десило оно што и Вуксановићу, и сигурно да му није свеједно што пјева у малом простору за репризу Нове године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана