Зендаја заблистала на црвеном тепиху: Доказала да је мање више

ГС
Манифестација
Foto: Танјуг | Манифестација

Зендаја, главна звијезда серије “Euphoria”, најнаграђиванија млада звијезда Холивуда, полако гради свој пут модне иконе.

За престижну манифестацију “SAG”, која је организована у недјељу увече, понијела је двије невјероватне комбинације, једну за црвени тепих, а другу за саму додјелу награда. Ова 26-годишњакиња се појавила блистајући у “валентино” дугој, струкираној пинк сатенској хаљини која је од струка надоле имала извезене огромне руже.

Суптилни деколте нагласила је дијамантском огрлицом, а на руци су јој сијали дијамантска наруквица и прстен. Своју паж фризуру увила је у благе таласе у стилу “златног доба” Холивуда, те је њена елегантна љепота још више дошла до изражаја.

Касније те вечери, Зендаја се пресвукла у другу очаравајућу сатенску хаљину која је једнако истицала њену витку силуету, а красиле су је три боје: тиркиз, беби-розе и црна.

Глумица је промијенила и аксесоаре, па је прву дијамантску огрлицу замијенила још већом, а благом шминком у пастелним бојама доказала је још једном да је мање - више.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана