"Жена, мајка, краљица" је постала "лавица" (ВИДЕО)

ГС
"Жена, мајка, краљица" је постала "лавица" (ВИДЕО)

Када је прије мјесец дана објавила нову пјесму „Лавица“ Јелена Розга није могла ни замислити какву ће лавину емоција и реакција управо та пјесма изазвати и пробудити у људима.

Од самог тренутка њеног објављивања, без најаве, без промоције и спота “Лавица” је сама нашла свој пут до срца људи и већ четири недјеље не силази с трендинга и има преко два милиона прегледа. Доказ да између добре пјесме и публике ништа не може да стане на пут доказала је “Лавица” коју публика сама назива насљедницом “Бижутерије”, а од првог дана гдје год се Јелена појави, људи углас пјевају “Лавицу”.

Јелена је тренутно на љетњој турнеји и гдје год да дође обара не само сопствене већ и туђе рекорде, а  својој публици одлучила је да поклони и видео спот за пјесму коју многи већ сада зову химном љета. Редитељ спота је Фрањо Матковић.

„Када сам снимила ову пјесму осјетила сам оно нешто, знала сам да ће људи осјетити моћ “Лавице”. Кажу да је Лав најпоноснија животиња, и то вама желим да будете поносни за себе, своје успјехе, своје падове, на своје изборе и на свој живот. Желим свима да у себи пробудите снагу лава, баш онда када мислите да је немате и никада, али баш никада никоме не дозволите да се према вама односи као да сте бижутерија“

Пред крај ове године Јелена ће завршити и своју успјешну, регионалну и распродану турнеју „Минут срца мог“ спектакуларним концертом у сарајевској Зетри 2. новембра, која је показала како Јелена готово 30 година стоји чврсто на врху регионалне музичке сцене.

Ово ће сигурно бити година за памћење за Јелену, јер сваким даном ниже успјех за успјехом, па ће тако саму годину завршити серијом концерата у култном Сава центру у Београду 20. и 21.12 који су распродати у рекордном року. Ипак, због великог интереса на радост публике отворен је и трећи дан и то 26. децембра.

Ово је сигурно година за памћење једне лавице, дупле лавице, година Јелене Розге.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана