Због Александре Пријовић „горе“ и огласи: Карте се продају и по цијени од 350 КМ

ГС
Foto: Кликс

САРАЈЕВО - Пјевачица Александра Пријовић недавно је заказала и трећи концерт у сарајевској Зетри, а карте се на онлајн платформама продају по знатној већој цијени у односу на продајну.

Тако се на купопродајној страници olx.ba могу пронаћи карте у препродаји, а цијена по карти за ВИП сектор прве вечери (28. октобра) који иначе кошта 50 КМ на једном профилу се нуди за 350 КМ.

Други профил нуди четири карте за исти ВИП друге вечери чија би регуларна вриједност била 200 КМ, за 500 КМ.

Такође, могу се пронаћи и карте за један од пет Александриних концерата у Загребу чија цијена по карти за трибине горе износи 170 КМ. Регуларна цијена је 27 еура односно 52,80 КМ.

Ипак „апсолутни побједник“ био је недавни оглас за улазнице за загребачку арену које је власник продавао за 10.000 еура (5.000 по карти).

Пријовић је постала регионална сензација након што је успјела распродати низ концерата широм регије - три у Београду који су одржани, а најавила је пет у Загребу те по три у Нишу и Сарајеву.

Иако се некима може чинити да је велики успјех постигла преко ноћи, то је далеко од истине.

„Градила сам своју каријеру на прави начин, ја барем тако мислим. На сцени сам више од 10 година. Мислим да су људи коначно схватили да сам се стварно озбиљно и темељито бавила овим послом“, рекла је раније за портал Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана