Завршен десети Нектар ОК Фест: Чиста десетка

Г.С.
Завршен десети Нектар ОК Фест: Чиста десетка

Наступима Resident DJ-а, Oxie и DJ Jock-а на малом фестивалском stage-у у камп завршено је десето издање Нектар ОК Феста. Помало уморни, али ипак расплесани и насмијани, кампери су отплесали у свитање.

Посјетиоци су у дневном термину имали прилику да присуствују промоцији књиге "Терца на тишину" аутора Санина Карамехмедовића у OK Book Зони. На истом мјесту, од 21 час, приказан је филм "Riffs of revolution ".

Музички програм започео је на ОК summer stage-у сетом Yakka-е и DJ Jock-а. Након врелих љетних ритмова кампери прелазе на Jägermeister ОК Stage.

Програм је отворио бенд М.О.Р.Т., а након тога је услиједила хип - хоп атракција Грше који је атмосферу довео до усијања и чини се да је температура порасла за неколико степени.

"Феноменално, стварно. Наступам трећи дан заредом, нисмо спавали, путовали смо цијелу ноћ и било ме је мало страх шта урадити по овом сунцу и свему, али та енергија и то кад те људи понесу, све то заборавиш. Постоји само тај моменат тренутни. Стварно је предивно, ово окружење, природа, јако јако специфичан фестивал и толико ми је драго што сам присуствовао. Баш сам одушевљен." рекао је Грше којем је ово први пут на Тјентишту.

За кампере није било предаха јер је одмах након тога на stage изашао Мортал Комбат, бенд који је публици сервирао неумољиве хеавy метал и пaнк - рок рифове.

Програм на Visa Main stage-у почео је наступом Војка В, човјека којег фестивалска публика јако добро познаје. Какав је show Војко приредио, знају они који су скакали 90 минута насмијаних лица.

"Супер је било, бад је публика супер, шума ова супер, ваљда су људи расположени природно, природно су весели, добро је било." подијелио је утиске након наступа.

 Услиједио је наступ Буч Кесидија, а након индие атмосфере, ОК публика заронила је дубоко у пaнк - рок ритмове које су сервирали The Toy Dolls, на британски начин. Ритам Нереда је својим концертом затворио програм на овогодишњем Visa Main Stage-у.

Овај фестивал окупио је љубитеље музике и природе из цијелог свијета. НП Сутјеска још једном је био епицентар доброг провода, фантастичне музике и неприкосновене природе.

Да је овај фестивал много више од умјетности, давно смо се увјерили. Нектар ОК Фест окупља људе истинске заљубљенике у природу који упијају сваки дио НП Сутјеска, било да се ради о рафтингу, планинарењу или просто одмарању очију бескрајним зеленилом.

Уз Нектар ОК Фест и ове године су били пријатељ фестивала компанија m:tel, банка партнер фестивала НЛБ Банка АД Бањалука, те ВИСА – службена фестивалска картица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана