Захтjеви звијезда Sea Dance-а: Шта је тражио Џон Њуман, а шта Шон Пол?

Б92
Захтjеви звијезда Sea Dance-а: Шта је тражио Џон Њуман, а шта Шон Пол?

Након спектакуларног издања EXIT фестивала који је окупио преко 215.000 хиљада људи на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, посљедње припреме за четврто издање Sea Dance фестивала и најбољу журку овог љета на Јадранској плажи приводе се крају.

Фестивалски фанови из различитих земаља већ су почели да пристижу у Будву, како би од 13. до 15. јула на плажи Јаз у Будви уживали у три дана и вечери музичког програма на неколико фестивалских бина, а током три дана имаћемо прилике да слушамо наступе звезда као што су Џон Њуман, Фетбој Слим, Шон Пол, Махмут Орхан, Минд Агаинст, Squire, Денис Хорват, Амели Ленс, Спаце Dimension Controller и бројни други.


Британску соул звезду, Џона Њумана, који ће својим екслузивним наступом, 13. јула, званично отворити овогодишњи Sea Dance фестивал, по доласку у Будву сачекаће омиљено француско црно и бијело вино врхунског квалитета. У бекстејџу популарног извођача наћи ће се три свлачионице за њега и његов тим. Све морају бити добро освјетљене, са удобним намјештајем, великим огледалом и приступом купатилу и туш кабини.

Маг за микс-пултом, Фетбој Слим, приредиће другог дана фестивала прави аудио-визуелни спектакл на Јазу. За потребе наступа позната звијезда тражила је ваздушне сирене. Прије изласка на сцену, у бекстејџу ће га дочекати воћни смути и шест енергетских чоколадица.

Ништа више не изискује ни денсхол краљ Јамајке, Шон Пол. Овог хитмејкера у бекстејџу пред наступ, 15. јула, чекаће флаша рума, а након енергичног концерта снагу ће повратити храном, а све што му је потребно је вегетеријанска пица, са сиром и ананасом.

Продаја улазница у Србији је завршена, тренутна цијена тродневне улазнице у Црној Гори износи 34.99 евра, а комплет и дневне улазнице за Sea Dance биће доступне на фестивалским капијама.

Sea Dance камп

За незаборавни летњи доживљај у продаји су и улазнице за Sea Dance камп, који се налази на свега 50м од мора, усред главних фестивалских дешавања. Дружење домаћина са људима из свих крајева свијета, спавање под ведрим небом и цјелодневно купање очекују посјетиоце Sea Dance кампа.

Поред гарантованог мјеста у кампу, посјетиоцима Sea Dance кампа биће обезбјеђени затворени тушеви са топлом водом, тоалети, лавабои, разноврсна понуда хране и пића. Купаћи костим, пешкир за плажу, наочаре за сунце и неки добар заштитни фактор су обавезни!

Sea Dance камп биће отворен од 11. до 18. јула. Цијена боравка по особи износи 33 евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана