Woody Allen у новом интервјуу поново негирао оптужбе о сексуалном злостављању

ГС
Foto: Википедија

Славни редитељ Woody Allen  дао је први већи интервју за CBS News након неколико година паузе, те је овом приликом поново негирао да је икада сексуално злостављао Dylan Farrow.

Интервју је водио Lee Cowan, новинар CBS Newsa, а акценат је стављен на тешке оптужбе о сексуалном злостављању с којима се славни филмаџија суочава готово три деценије. Разговор је снимљен љетос, но објављен је тек сада као реакција на документарни серијал “Allen v. Farrow”.

85-годишњак у интервјуу говори како оптужбе о сексуалном злостављању нису засноване на истинитим чињеницама, те како их је измислила Dylanina  мајка Mia Farrow јер је била љута због прекида њихове дугогодишње љубавне везе.

Подсјетимо, Allen и Mia Farrow разишли су се 1992. године након што је  Farrow открила како је редитељ вара са кћерком коју је усвојила - Soon-Yi Previn. Allen је пет година касније оженио Previn.

“То је апсурдно, али је због свега тога на мојој каријери ипак остала велика мрља. Никад нисам злостављао Dylan. Ништа што сам икад радио се не може протумачити на тај начин”, рекао је Allen.

Додао је како је један од доказа да он није педофил чињеница да је његова тренутна супруга након њиховог вјенчања усвојила двије дјевојчице које су одгојили заједно: “Нико не би дао двије дјевојчице педофилу. Ја то нисам”, преноси klix.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана