Вулин: Полиција ће ухапсити сваког дилера и корисника наркотика на "Егзиту"

Срна
Вулин: Полиција ће ухапсити сваког дилера и корисника наркотика на "Егзиту"

БЕОГРАД - Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин посјетио је данас Петроварадинску тврђаву на којој сутра почиње музички фестивал "Егзит" и поручио да ће полиција ухапсити сваког дилера или корисника наркотика на којег наиђе.

"Током жЕгзитаж полиција ће учинити све што је у нашој моћи да сви који буду дошли на фестивал буду безбедни и да се лепо проведу. Учинићемо све да спречимо конзумирање наркотика, да сваког дилера ухапсимо, а и све оне који конзумирају дрогу да упозоримо да је то кривично дело и да ћемо учинити баш све да им то отежамо", рекао је је Вулин, саопштено је из кабинета министра унутрашњих послова Србије.

Један од највећих музичких фестивала у Европи "Егзит" почиње сутра и трајаће до 11. јула.

Захваљујући бољој епидемиолошкој ситуацији дозвољено је постављање кампа који се налази на новосадској плажи "Штранд" а чији је капацитет од 750 људи већ попуњен.

Улаз на фестивал ће се одвијати у складу са безбједносним протоколом, односно за улазак је неопходно имати валидан, електронски очитан дигитални зелени сертификат и негативан брзи антигенски или пи-си-ар тест.

Комплети улазница за све четири фестивалске вечери су распродати, а у продаји су једнодневне улазнице.

Програм овогодишњег фестивала је веома разнолик, а наступе су потврдили нека од највећих свјетских и регионалних имена - Дејвид Гета и Сабатон, те Амира Медуњанин, "Буч Кесиди" и "Ван Гог".

Овогодишњи "Егзит" у фокус ставља бригу о менталном здрављу, јер је међу младима повећан број оних који су имали проблема са депресијом усљед пандемије вируса корона.

Психолошки центар "Срце" ће под слоганом "Славимо живот" пружити подршку младима који је затраже.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана