Вратили се New Kids Od The Block: Послушајте њихову нову пјесму VIDEO

Г.С.
Вратили се New Kids Od The Block: Послушајте њихову нову пјесму VIDEO

Хит боj бенд с краја осамдасетих, New Kids on the Block издао је нову пјесму, House party, а успјели су снимити и спот у варијанти кућне изолације, који су објавили на Инстаграму и који ће вас, ако ништа, расплесати.

ЦНН је разговарао с члановима бенда којег чине Дони Њaлберг (Donnie Walberg), Џој МекИнтур (Joey McInture), Џордан Наит (Jordan Night) и Дени Вуд (Danny Wood) и откуд идеја за музички повратак.

"Причали смо и фанови су стално тражили нешто ново и надао сам се да неко од наших пријатеља музичара има неку мелодију на памети, па сам их питао. Буквално, сат времена касније, мелодија је била на мом мобителу и ја сам сјео и написао House Party", прича Дони Њaлберг.

"Catchy" текст, пише ЦНН, у складу је с временом пандемије: "Ain't got nothing else but time/I think I'm gonna lose my mind/But leave it all behind/When will it stop?/I can't take this sh*t no more/"

У споту се појављују и Boys II Men, Џордан Спаркс, Nauhhty By Nature  и Big Freedia.

Најбољи дио - све је за добру ствар - сав новац који зараде од пјесме уплатит ће удружењу које храни сиромашну дјецу.

Њахлберг истиче да пјесма почиње помало фрустрирајуће, али еволвира у нешто позитивно: "Идемо направити најбоље у право лошој ситуацији."

У оваквиј ситуацији, изазова је било много, од опреме до монтаже: "И кад смо почињали, кад смо били млади, имали смо мало опреме и ми смо правили своју. Све је до идеје", прича Најт док Вуд додаје да је знао имају хит кад је Валберг послао пјесму, а његова дјеца почела да плешу.

Вуд каже и да је све било готово за четири дана, а спот су снимили мобителима: "Ипак, ово ће ми бити један од најдражих које смо снимили."

Група се прославила касних осамдесетих година прошлог стољећа с хитовима као што су Step by Step и You Got It. Раздвојили су се 1994, али су се "спојили" прије 12 година откад су опет на турнеји.

 Мекинтур је још поручио да су ову пјесму направили за своје посвећене фанове:

"Они су ту с нама дуље од 30 година. У овом тренутку, ми смо породица... Знам шта ми музика значи кад пустим праву пјесму и осјетим оно у срцу и насмијем се. Знати да то ми чинимо за људе, велики је дар."

Валберг је за крај додао:

"Људи имају болесне рођаке и морају платити рачуне и дјецу о којој се брину и све то, а опет смо успјели ово направити. Тад знате да се нешто чудесно дешава. Ако ова пјесма учини да се само двоје људи боље осјећа у карантину, вриједило је." (radosarajevo.ba)

Нову пјесму можете послушати О В Д Ј Е

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана