Voodo Mojo побједник Бањалучке гитаријаде

Александра Глишић
Voodo Mojo побједник Бањалучке гитаријаде

Бенд "Voodo Mojo" бриљирао је на "Бањалучкој гитаријади" гдје је освојио прву награду жирија, што је само још једна степеница више на путу успјеха ових младих музичара.

Друга награда жирија припала је бенду "Мултицултус", а трећа саставу "Без рикверца". Публици се највише допало оно што је показао бенд "Генетски поремећај", коме су и додијелили награду.

"Гитаријада", одржана у недјељу увече на тврђави Кастел, омогућила је многобројној публици да ужива у квалитетном звуку и наступу бањалучких музичара млађе генерације. 

На сцени су се смјењивали бендови "Без рикверца", "Црна Катарза", "Пајперов смијех", "Генетски поремећај", "Спидфрик", "Subversion", "Multicultus" и "Voodo Mojo". Свако на свој начин, одушевили су публику и доказали да Бањалука има још много тога да покаже на пољу рок музике.

Таласи позитивне енергије удружени са музиком која обећава претворили су овогодишњу "Бањалучку гитаријаду" у оазу нота и забаве. Публика, у којој су били људи различитих генерација, доказала је да не постоји старосна граница за ђускање.    

О наградама је одлучивао жири који су чинили Жељко Каралић, Лукијан Ивановић, Миро Јањанин, Тибор Тишма и Зоран Ђурић.

На одушевљење Бањалучана, у ревијалном дијелу програма наступили су побједници прошлогодишње "Бањалучке гитаријаде", бенд "Logic System Disorder". Група "Црвена јабука", уз чију музику су одрастале бројне генерације, била је специјални гост "Гитаријаде". Уз највеће хитове ове групе публика је испратила "Гитаријаду" и бендове који иду у нове музичке побједе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана