Водитељка Тамара Ђурић проговорила о ономе што је доживјела након абортуса

blic.rs
Водитељка Тамара Ђурић проговорила о ономе што је доживјела након абортуса

Водитељка емисије "С Тамаром у акцији" је освојила срца публике својом непосредношћу и хуманошћу. Иако је многима улељшала животе градећи им нове куће, код ње неке ствари нису биле онакве како их је она планирала.

У 33. години је имала абортус што је оставило великог трага на њен живот. Ипак из свега тога изашла је само јача и са тиме се помирила.

Читатељка "Блиц пулса" ју је питала за савјет јер доживела исту ствар.

- Тај догађај из свог живота сам желела да поделим са читатељкама само из једног разлога - да жене којима се то деси схвате да нису саме и да нису једине којима се тако нешто догодило. Када сам била у таквој ситуацији, испоставило се да је десетак мојих познаница имало исто искуство. Не могу да ти објасним колико ми је било лакше. Оно што је важно да знаш је да, уколико желиш децу, сигурно и после таквог искуства можеш да их имаш. Пробај да објасниш себи да је у том тренутку због нечега то морало да се деси. А сама бол, она као и све врсте бола у животу пролази само временом- признала је Тамара присјећајући се оног што је она преживљавала након тога.

И лијепе ствари обељежиле су њен живот. Ужива у складном браку и свако мало добија признања за свој рад. Још се није скућила и живи као подстанар.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана