„Викенд са Брковима“ у КСБ-у 10. и 11. новембра

ГС
„Викенд са Брковима“ у КСБ-у 10. и 11. новембра

БАЊАЛУКА - Бенд „Бркови” који су препознатљиви по свом властитом „PunkFolkWellness” стилу, стижу у Бањалуку. За своје највјерније фанове почетком новембра у бањалучком Клубу студената одржаће чак два концерта, 10. и 11. новембра, а који су најављени као „Викенд са Брковима”.

-Биће ово права посластица за све њихове фанове којих је у Бањалуци заиста много. На свим њиховим досадашњим наступима у граду на Врбасу, атмосфера је увијек била навијачка, стадионска, а клубови крцати. Исто се очекује и овога пута. Оно што је сигурно добре свирке и одличне атмосфере неће недостајати на „Викенду са Брковима”, јер како и сами кажу Бркови воле Бањалуку, а Бањалука воли Бркове – саопштили су организатори, OK Team. 

Бенд постоји од 2004. године. Иза њих су сјајни студијски албуми, са бројним хитовима које публика на њиховим наступима пјева у глас. Свирали су велики број концерата широм Европе и Балкана и концертно су веома активни. Пјевач бенда Shamso69 (Ведран Пехар) аутор је већине текстова и музике.

У претпродају ће бити пуштен ограничени број улазница по цијени од 15 КМ по концерту. Продаја ће се вршити путем продајног система www.gigstix.ba – онлине, као и на њиховим продајним мјестима широм БиХ. Такође, улазнице ће се моћи могу купити и у КСБ-у.

Продаја улазница на свим продајним мјестима креће од понедјељка, 2. октобра.

-Видимо се у Клубу студената Бањалука 10. и 11. новембра од 21 час. Дођите јер „Бркови су да се воле” . У наредном периоду очекује нас још сјајних наступа у КСБ-у. Све информације о програму који нас очекује пратите на https://www.facebook.com/okteammusic/.

– поручују организатори.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана