Велики повратак Тејлор Свифт

Агенције
Велики повратак Тејлор Свифт

Поп звијезда Тејлор Свифт је три године након што је објавила албум "1989" и након неколико мјесеци готово потпуне тишине на радио станицама направила бум са новим синглом "Погледај шта сам урадила због тебе".

Тејлор је тако најавила свој албум "Репутација". По свему судећи изгледа да је 27-годишња добитница "Гремија" у нову пјесму ставила све своје свађе са Кети Пери, Кање Вестом и Ким Кардашијан као и ствари који су красиле насловне стране медија у неколико посљедњих година њеног живота.

Иако у пјесми не наводи директно имена неке алузије су сасвим јасне. Тако у једно строфи пјева: "не волим твоје мале игре и не волим твоју накривљену бину" очито је да говори Кање Весту који је на својој турнеји Сент Пабло користио накривљену бину.

Прошлог љета њена свађа са 40-годишњим Кањеом експлодирала је након што је Ким Кардашијан пустила телефонски позив између Веста и Свифтове. У позиву се чује да Тејлор даје Весту благослов да је спомиње у својим пјесмама. Али касније је негодовала јер није знала да ће је познати репер у пјесмама назвати "кучком".

Такође, неки од стихова се очигледно односе на њену дугогодишњу пријатељицу са којом се касније посвађала, Кети Пери.

Пјесма има елементе попа, денса и хауса а завршава поруком: "Жао ми је, али стара Тејлор се не може сада да се јави на телефон. Зашто? Зато што је мртва". Нови албум треба да се нађе у продаји 10. новембра и то ће бити њен шести албум.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана