Ведрана Рудан у пратећем програму Демофеста

Глас Српске
Ведрана Рудан у пратећем програму Демофеста

Популарна хрватска књижевница Ведрана Рудан учествоваће на округлом столу "Жене у умјетности" који ће бити одржан 20. јула у оквиру "Демофеста" у Бањалуци.

На округлом столу у Банском двору Културном центру учествоваће и драмски писац и сценаристкиња Сташа Копривица, новинарка Јована Глигоријевић, концептуална умјетница Сандра Силађев-Диња, академски сликар Младен Миљановић. Модераторка ће бити пјевачица и водитељка Ида Престер.

- Сваке године покретали смо неке важне теме, разговарали гласно о ономе о чему се у музици и култури углавном шапуће, давали простор онима за које нема мјеста под рефлекторима, да покажу шта могу и шта знају. Зато смо на десетом "Демофесту" одлучили да покренемо важно питање: какав је положај жена у умјетности, а посебно музици? - саопштили су организатори "Демофеста".

Овогодишње издање "Демофеста" ће бити одржано од 20. до 22. јула на тврђави Кастел, захваљујући "Нектар" пиву, као генералном покровитељу те пријатељу фестивала компанији "м:тел" и званичном телефону фестивала "Huawei P10".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана