Вечерас онлајн stand-up комедија Николе Ђуричка, сав приход иде дјеци обољелој од рака

Танјуг
Foto: Архива

БЕОГРАД - Stand-up комедија глумца Николе Ђуричка „Све што сте хтели да знате о Џонију, а нисте смели да питате" биће емитована онлајн вечерас на Свјетски дан дјеце обољеле од рака, а сав приход од продаје улазница иде у хуманитарне сврхе Националном удружењу родитеља дјеце обољеле од рака (НУРДОР) из Београда.

Како кажу из овог удружења, претходна година је донијела бројне изазове и суочила цио свијет са непланираним искушењима, и зато је данас подршка публике и добрих људи најпотребнија.

Дан 15. фебруар јесте Свјетски дан дјеце обољеле од рака, а усљед и даље кризне ситуације са пандемијом ковида 19, како би се сачувало здравље, данас се овај догађај не може обиљежавати као раније уживо, већ се сели у онлајн формат, у складу са препорукама љекара.

Једна од тих манифестација је онлајн монокомедија - станд уп вече популарног глумца Николе Ђуричка, који се 2019. године преселио у Америку са породицом, да почне неки нови професионални живот са филмовима и ТВ серијама у САД.

Карте се могу купити по цијени од 1.000 динара на следећем линку , и одатле ће публика имати даље информације о приступу на саму платформу за гледање тог позоришног шоу програма.

Та представа је била распродата гдје год да је играна, започела је живот у културном центу Дорћол Платз, а стигла до препуне велике сале Комбанк Дворане, где је Ђуричко наступао више пута пред 1.500 људи за једно вече.

Осим донације која иде на рачун НУРДОР-у, компанија Мастерцард ће додатно за сваку улазницу купљену њиховим картицама донирати још 1.000 динара.

"Подршка је важна, сада више него икада. Важно је да нашим малим борцима пошаљемо снажну поруку да нису сами", наводе из НУРДРОР-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана