Вечерас финале Евровизије

Агенције
Вечерас финале Евровизије

Српска представница Сања Вучић спектакуларним наступом одвела је Србију у финале Евровизије. Српски тим прославио је улазак у финале Евровизије у престоници Шведске са осталих девет финалиста.

Иако се још не зна под којим бројем ће Србија наступити у финалу, познато је да ће Сања пјевати у другом дијелу финала у суботу.

Осим Србије, за наступ у финалном такмичењу за најбољу пјесму Европе 2016. године, изборили су се и Летонија, Грузија, Бугарска, Украјина, Пољска, Израел, Литванија, Белгија и далека Аустралија.

Десет пласираних такмичара из другог полуфинала, придружиће се у финалу представницима Азербејџана, Русије, Холандије, Мађарске, Хрватске, Аустрије, Јерменије, Чешке, Кипра и Малте, као и директним финалистима - Њемачкој, Шпанији, Великој Британији, Италији, Француској и земљи домаћину - Шведској.

Домаћини и водитељи програма били су прошлогодишњи побједник "Евросонга" Манс Зелмерлов и комичарка Петра Меде.

Свјетска звијезда Џастин Тимберлејк наступиће такође у суботу на "Евросонгу", промовишући своју нову пјесму.

Водитељ прошетао го

Шведски љепотан Манс Зелмерлов на тренутак је публику у стокхолмској "Глоуб арени" оставио без даха када се појавио пред камерама потпуно наг. Интимне дијелове прекрио је само плишаном играчком вука, нашаливши се тако на рачун бјелоруског представника Ивана, који је желио да се на сцени појави го и са правим вуком. Организатори му то нису допустили јер се то коси са правилима, али им се зато Манс одужио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана