"Ван Гог" и "Мореуз" посјетили "Бањалучку пивару" уочи наступа на Мотофесту

Илијана Божић
Foto: Далибор Даниловић

БАЊАЛУКА - У сусрет вечерашњим наступима на тврђави "Кастел" у Бањалуци бендови "Ван Гог" и " Мореуз" посјетили су „Бањалучку пивару“.

Након незаборавног спектакла на првој фестивалској вечери четвртог Мотофеста, публика ће имати прилику да вечерас ужива слушајући најљепше мелодије уз одличну атмосферу. На магичној позорници тврђаве, поред поменутих бендова, наступиће "Кербер" и "Бијесови".

Фронтмен "Ван Гога" Звонимир Ђукић Ђуле истакао је да група ове године прославља 35. рођендан.

- Опет смо у Бањалуци, баш ту где је бенд и настао. Овај скуп је један од неколико скупова у региону који је засигурно најбољи, одлично организован, а и публика је увек задовољна - казао је Ђуле.

Додао је да му је  веома драго  што ће вечерас подијелити бину са „Мореузом“, „Бјесовима“ и „Кербером“.

-Музика се напокон буди-рекао је Ђуле.

Фронтмен групе "Мореуз"и генерални директор Бањалучке пиваре Илија Шетка нагласио је да је Бањалука центар Балкана.

-Бањалука има најлепшу и најбољу пивару на целом Балкану. Једину велику, независну пивару – „Бањалучку пивару“ и „Нектар“ пиво. Она има и највећи мото фестивал на Балкану – Мотофест Мото клуба Стршљен- истакао је Шетка додавши да му је велико задовољство што је угостио пријатеља Ђулета.

Директор Мотофеста и предсједник МК Стршљен Синиша Праштало нагласио је да је посебно задовољство угостити госте са свих крајева свијета, али и постављати нове стандарде у организацији догађаја, посебно  Мотофеста који је Бањалуку позиционирао на регионалној туристичкој мапи.

„Бањалучка“ пивара и „Нектар“ пиво као бањалучки брендови са више деценијском традицијом су од почетка уз Мотофест захваљујући којем је Бањалука постала препознатљива у мото свијету.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана