Урбан уз помоћ пратиoца на Фејсбуку након 40 година пронашао пријатеља из дјетињства

ГС
Foto: Фејсбук

Хрватски музичар Дамир Урбан јуче се обратио пратиоцима на Фејсбуку како би му помогли да пронађе Слободана Стеванова, пријатеља којег је посљедњи пут видио прије 40 година. Само 15 сати касније - пјевач је успио ступити у контакт са старим пријатељем.

Урбан је на Фејсбуку подијелио стару фотографију казавши како је стицајем околности изгубио све контакте с најбољим пријатељем из дјетињства, преноси ''Кликс''.

"Остало је неколико фотографија и пуно успомена: први компјутер који сам видио је његов ZX Spectrum, упознали смо се у трећем разреду, кад је у Ријеку доселио из Сенте, провели дане висећи један код другога, он ми је открио Парафе и заразио ме њима...", написао је пјевач додавши како би волио добити Слободанов контакт.

У неколико наредних сати објава је подијељена више од 200 пута, а на њу је реаговало готово 2.000 људи. Једни су писали кратко "Сретно!", а други су предлагали како пјевач може доћи до контакта.

А онда, 15 сати касније, Урбан је с пратиоцима подијелио сретне вијести:

"Након скоро 40 година од посљедњег сусрета - за почетак - скоро сат времена разговора са Слободаном! Од срца хвала свима вама који сте ми помогли доћи до њега!", написао је Урбан.

nakon skoro 40 godina od zadnjeg susreta - za pocetak - skoro sat vremena razgovora sa slobodanom! od srca hvala svima vama koji ste mi pomogli doci do njega!

Posted by Damir Urban on Tuesday, 9 February 2021

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана