Умјетница стиже на ША Фест

Г.С.
Умјетница стиже на ША Фест

За све вас који сте жељно очекивали по много чему јединствени ША Фест, доносимо сјајну вијест - фестивал ће се одржати од 27. до 30. јула 2022. године. Ове године фестивалска дешавања ће поред добро познате ША улице која ће се одржати 27. и 28. јула, имати још много нових и атрактивних садржаја на више локација у Старом граду у Приједору.

У петак и суботу 29. и 30. јула, комплетан простор Старог града, од Љетне баште до Сане, 24 сата нудиће садржаје за све укусе и све генерације. Први пут у Приједору упоредо са свирком у Љетној башти на „Соунд Гарден" стејџу гдје ће наступити: Рамбо Амадеус, Елементал, Горан Баре и Мајке, Sunshine, Сајси MC, Е-Play, Констракта, Хладно пиво, Parti Bee Gee и Друмбоотy, те локални бенд Ехо Радар, љубитеље електронске музике очекују наступи свјетски познатих DJ-ева у „Електро парк" зони фестивала. Нека од имена која ће вас држати буднима до раних јутарњих часова на овом сасвим новом ША Фест стејџу су: Марко Настић, Уто Карем, Валентино Канзyани, Леа Добричић, Методи Христов, Дејан Милићевић, уз загријавање са Woodie-јем, Данијелом Кевићем, Инисом и Level7el.

И док су ноћи резервисане за музику, знамо да је у току дана у Приједору најбоља журка на ријеци, јер Mens sana in corpore sano. Управо зато ША Фест у сарадњи са Градом припрема нову плажу у фестивалској зони у Старом граду на којој ће бити смјештен дневни „Ривер стејџ". Велики број дневних, опуштајућих али и едукативних садржаја очекује вас и у „Антистрес" зони, а бесплатни камп са ограниченим бројем мјеста биће доступан за све оне који се одлуче на цјелодневну ША журку.

„Враћамо Приједор на мапу најатрактивнијих фестивала у регији. Не правимо компромисе када је у питању фестивал и његов квалитет, због тога смо и направили оправдану паузу. Враћамо се у великом стилу попут нашег овогодишњег промо видеа. А на главни фестивалски стејџ ексклузивно доводимо Констракту, на њен премијерни наступ овог љета у БиХ", поручују из ША Фест тима и позивају вас да редовно пратите објаве на њиховим друштвеним мрежама, како бисте на вријеме обезбиједили улазнице за овогодишње окупљање у Приједору и сазнали све детаље овогодишњег ША Феста. 

ША Фест је меморијални фестивал посвећен приједорском умјетнику и музичару Далибору Поповићу Микши. Одржава се у Приједору, а приход од фестивала усмјерава се у истоимену фондацију која подржава талентоване умјетнике и њихов ауторски рад.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана