Удовица Кобија Брајанта тужила рођену мајку

Курир
Foto: Getty Images

Како наводе добро обавијештени извори америчких медија, Ванеса се одлучила на овај потез јер је њена мајка покушала да изнуди чак 5 милиона долара послије смрти њеног супруга, пренио је амерички "Комплекс".

Судска документа из калифорнијске тужбе показују да Софија Лајин тражи од своје ћерке ову невјероватну своту новца, тврдећи да је радила као неплаћена и дугогодишња лична асистенткиња и дадиља за породицу, преноси "Пипл".

Подржавала сам своју мајку скоро 20 година и она никад није била мој или Кобијев лични асистент, нити је била дадиља. Увијек сам била домаћица која није радила и мој муж и ја смо били 100% посвећени нашим ћеркама", рекла је Ванеса Брајант и додала:

"Скоро 20 година сам организовали да моја мајка живи близу нас, без икаквих трошкова јер је тврдила да није имала никаквог новца да купи кућу послије свог развода. Коби и ја смо сматрали да је за њу најбоље да не живи у нашој кући. Она сада хоће да ми уназад наплати 96 долара на сат за наводни рад од 12 сати дневно пуних 18 година јер је гледала своје унуке. Њени наводи су очигледно лажни", рекла је Ванеса Брајант о својој мајци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана