Удала се са 16 година за много старијег холивудског глумца, он је све изгубио због ње

ГС
Foto: Агенције

Када је имала само 16 година, старлета и ријалити звезда Кортни Стоден (27) удала се за тада педесетогодишњег холивудског глумца Дага Хачисона.

Овај брак је изазвао велике контроверзе у јавности.

Кортни и Даг били су у браку десет година.

Тек прошле године, глумац, који је јавности познат из филма "Зелена миља", открио је да је због овог брака изгубио све и да није могао ни да претпостави да ће разлика од 34 године изазвати такве реакције јавности.

"Она је имала 16, а ја 50, и знао сам да ће то привући пажњу, али нисам схватио какав ће утицај заиста да има. Нисам мислио да ће ме након тога менаџер и агент оставити. Био сам на црној листи. Изгубио сам породицу и пријатеље. Био сам одједном на Титанику и сви су бјежали осим мене и Кортни", рекао је глумац, који је због овог брака остао без добрих понуда, да му је каријера пропала и да је изгубио породицу.

Навео је и да не вјерује у концепт жаљења, али и "да би неке ствари у животу ипак промјенио да може":

"Брак с Кортни ипак није једна од њих. Не жалим ни за чим. Било је то предивно и моћно путовање. Слатко-горко путовање с Кортни", испричао је он у интервјуу за "Фокс Њуз".

Кортни и Даг су се развели 2017. године, а глумац је тврдио да је послије свега тога био потпуно финансијски уништен. Са друге страни, старлета је сматрала да је "апсолутно искоришћена":

"Плашила сам се да говорим о томе колико сам се осећала као жртва и колико сам била вербално малтретирана током 10 година брака, јер ја сам била дијете, а он је имао 50 година када смо се узели. Али, сада сам жена и вријеме је да обучем панталоне за велике дјевојке и проговорим о ономе што је важно. Осјећала сам се заробљено, изманипулисано и на тренутке напуштено од свих.

Одрастање у таквом окружењу било је то усамљено и мрачно место. А Дагу имам да кажем - волећу те увијек, али ћу увијек бити и љута. Ти си ме оставио - дјевојчицу више него жену, да се осећам збуњено и инфериорно.

Ове ствари ћу превазићи и желим ти добро. Али, молим те, немој ово никада више да урадиш неком малолетнику. То није у реду, чак и ако родитељи пристану. Сачекај оптимално вријеме пре венчања. Дјеца нису на твом нивоу. Вољећу те увијек без обзира на све. Буди бољи. Као што ћу и ја бити", закључила је она.

Старлета је наставила свој живот и тренутно ужива у пажњи вјереника Криса Шенга, а пар је усликан на луксузној јахти.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана