У Сарајево стиже и легендарна хард рок група Whitesnake

Klix.ba
Foto: Whitesnake

На изричиту жељу Davida Coverdalea, фронтмена легендарног бенда Whitesnake, и једног од најбољих вокала свих времена, концерт у Сарајеву је уврштен мимо раније објављених датума њихове велике турнеје.

Концерт ће бити одржан 19. јула у Скендерији.

Whitesnake наредне године креће на "farewell" турнеју, након које се легендарни пјевач опрашта од овог састава, а на своју богату листу градова у којима је наступао желио је да упише и Сарајево.

"Ово се истовремено поклопило и са жељом фанова из Босне и Херцеговине, који су нам писали у огромном броју, да поред концерта у Загребу, Београду и Скопљу, доведемо Whitesnake у Сарајево. С поносом можемо рећи да је концерт потврђен прошле недјеље, а данас је објављен као предновогодишњи поклон свим фановима из Босне и Херцеговине. Теза да након Стинга у Сарајеву годинама опет неће бити великих концерата свјетских музичких звијезда, пада у воду већ данас", истакао је Бобан Милошески, власник продукцијске куће Авалон.

Сарајевски спектакл представља јубиларни десети концерт Whitesnake на Балкану, у организацији продукцијске куће Авалон. Унаточ одличним рецентним албумима и изванредним и енергичним концертима, велики David Coverdale  е одлучио ставити тачку на Whitesnake са стилом, у великој опроштајној свјетској турнеји бенда.

Улазнице ће бити пуштене у продају од сриједе, 22. децембра у 9 сати ујутро по сљедећим цијенама:

Партер 49 КМ

Фан Пит (само 1.000) 69 КМ

Трибине: 60, 70, 80 КМ

Босанскохерцеговачка публика ће у Скендерији имати прилику да послуша хитове као што су: "Here I go Again", "Is This Love", "Fool For You Lovin", "Still of the Night" те све остале бројне вишедеценијске хитове "Бијеле змије" која је увијек представљала пуно више од одличног хеавy метал бенда, привлачећи огроман број "mainstream" публике на својим концертима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана