У припреми трећи дио филма “Кил Бил”

Агенције
У припреми трећи дио филма “Кил Бил”

Од премијерног приказивања филма “Кил Бил 2” прошло је петнаест година, а режисер Квентин Тарантино је открио да он и Ума Турман активно размишљају о трећем наставку овог култног филма.

Чувени режисер Квентин Тарантино тренутно се спрема да објави свој девети филм “Once upon time in Hollywood”. Филм је у мају приказан на Канском фестивалу, сутра ће своју премијеру доживјети у Сједињеним Америчким Државама, а затим и у Европи 14. августа.

- Прошле седмице сам причао са Умом о томе да снимимо трећи дио овог филма, што сматрам да би ми био одличан потез - рекао је Тарантино.

Турманова је учествовала у писању прва два дијела, а такође је и тумачила главну улогу плаћеног убице Беатрикс Кидо, која је пробала да се извуче из дотадашњег прљавог посла и започне породични живот.

То њеном бившем шефу Билу (Дејвид Карадин) не одговара и одлучује да је убије на дан њене свадбе. Нико од присутних на вјенчању није преживио масакр осим Беатрикс, која креће у освету.

Први и други филм “Кил Бил” су имали огромну популарност, што су задржали и дан-данас. Та популарност се осликала и на одличној заради на благајнама. Прича о младој која креће у освету након крвавог вјенчања посебно је омиљена међу женама, које су у Беатрикс (Уми Турман) препознале водиљу и некога ко им улива снагу. Поједини су замјерали Тарантину на превише крви и насиља, али то не би био Тарантино да тога нема.

Један од најбољих холивудских режисера је рекао да има визију о радњи трећег наставка овог филма.

- Већ имам неке идеје, филм би требало да прати Вернитину кћерку - казао је Тарантино.

Вернити Грин је у филму играла Вивика Фокс, која је такође учествовала у масакру на вјенчању. Када Беатрикс дође да се освети, Вернитином убиству присуствује и њена четворогодишња кћеркица Ники. Бетатрикс јој тада каже: “Ако икада будеш жељела да осветиш мајку, чекаћу те”.

Тарантино већ неко вријеме најављује да ће режијом престати да се бави кад буде снимио свој десети филм. За сада их има девет, ако се одлучи да десети буде неки други онда “Кил Бил” вјероватно неће доживјети свој трећи наставак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана