Турнеја “Имам песму да вам певам” се наставља у Брчком

Г.С.
Турнеја “Имам песму да вам певам” се наставља у Брчком

Спектакуларни концерт Лепе Брене ће се одржати 10. августа у музичкој арени у Брчком. Ово вече обећава да ће бити незаборавно, пуно енергије, емоција и врхунске музике. Концерт је дио велике турнеје под називом “Имам песму да вам певам”, која је већ освојила срца публике широм региона.

Репертоар Лепе Брене, иконе балканске музичке сцене, гарантује фантастичну забаву за све генерације. Од легендарних песама попут “Чачак, Чачак”, “Луда за тобом” и многих других до новијих хитова, свака нота ће вас подсјећати на незаборавне тренутке и пробудити носталгију.

Атмосфера на концерту обећава да ће бити на врхунцу. Публика ће имати прилику да ужива у врхунском звуку, специјалним ефектима и свјетском дизајну сцене који ће употпунити јединствену концертну магију.

Улазнице су и даље у продаји на сљедећим продајним мјестима:

Не пропустите прилику да будете дио ове музичке чаролије. Својим гласом и енергијом, Лепа Брена ће још једном показати зашто је синоним за квалитетан музички спектакл на овим просторима. Ово је догађај који се не смије пропустити – обезниједите своје карте на време и спремите се за ноћ пуну музике, плеса и непоновљивих тренутака.

Видимо се 10. августа у Брчком!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана