ТМЗ: Селин Дион стигла у Париз, наступиће на церемонији отварања ОИ

Танјуг
ТМЗ: Селин Дион стигла у Париз, наступиће на церемонији отварања ОИ

ПАРИЗ - Канадска пјевачица Селин Дион наступиће у петак на церемонији отварања Олимпијских игара 2024. у Паризу, за шта ће јој  организатори платити два милиона долара за извођење само једне пјесме, пренио је портал ТМЗ, позивајући се на неименоване изворе.

Поред хонорара, биће јој плаћени и сви путни трошкови, додао је извор, напомињући да се певачица "осјећа добро", упркос томе што годинама пати од синдрома укочене особе, ријетког аутоимуног поремећаја.

У свом документарцу "Ја сам: Селин Дион" обећала је да ће се вратити на сцену.

-Одабрала сам да радим свим својим телом и душом, од главе до пете, са медицинским тимом. Желим да будем најбоља што могу. Мој циљ је да видим Ајфелов торањ опет! - рекла је пјевачица у априлу за француски Вог.

NBC њуз је објавио да су Селин Дион и Лејди Гага, стигле у Париз, али да званичници нису саопштили да ли ће наступити на церемонији отварања Олимпијских игара.

Француски лист Парисиен је пренио да је Дион, Канађанка француског пориекла, допутовала у Париз у уторак ујутро и да ће на Олимпијским играма извести „ Химну љубави“ Едит Пјаф.

На друштвеним мрежама објављен је снимак Лејди Гаге како маше  обожаваоцима испред свог аутомобила у Паризу у понедјељак.

Француска министарка спорта Амели Удеа-Кастера није хтјела ни да потврди ни да демантује да ли ће Дион наступити у Паризу, али је рекла да ће на свечаном отварању у петак бити "изузетан састав умјетника", укључујући плесаче, музичаре и глумце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана