„The ША Times" доноси све информације о предстојећем „ША Фесту" у Приједору

Г.С.
„The ША Times" доноси све информације о предстојећем „ША Фесту" у Приједору

Све смо ближи дугоочекиваном догађају који ће обогатити културну сцену Приједора - "ША Фесту". Овогодишњи фестивал ће се одржати од 24. до 27. јула на више локација у главној приједорској улици и у Старом граду, обећавајући четири дана богатих културних садржаја за све генерације.

И ове године све најважније информације о фестивалу можете пронаћи у јединственим ША новинама – "The Ша Times". Као незаобилазни пратилац "ША Феста" у Приједору, ША новине представљају ваш кључ за дубљи увид у све што овај реномирани приједорски фестивал нуди, све детаље о извођачима, изложбама, радионицама, локацијама и зонама фестивала.

Не пропустите прилику да уз јутарњу кафу уживате у овом информативном и инспиративном издању које ће вас припремити за незабораван доживљај на "ША Фесту". Нека ША новине буду васа додатна доза културе и умјетности у данима који слиједе.

Позивамо вас да се придружите нашем фестивалу културе, заједништва и инспирације. "ША Фест" у Приједору чека вас раширених руку са мноштвом садржаја који ће као И сваке године испунити ваше душе и срца.

За више информација посјетите нашу званичну интернет страницу www.shafest.ba или пратите наше друштвене мреже.

Видимо се на "ША Фесту"!

ША новине можете пронаћи на овој адреси

ША Фест је меморијални фестивал посвећен приједорском умјетнику и музичару Далибору Поповићу Микши. Одржава се у Приједору, а приход од фестивала усмјерава се у истоимену фондацију која подржава талентоване умјетнике и њихов ауторски рад.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана