Тамара Тодевска о Евросонгу: “Ало, јесте ли нормални!? Кажњавате умјетност због политике”

Г.С.
Тамара Тодевска о Евросонгу: “Ало, јесте ли нормални!? Кажњавате умјетност због политике”

“Не допада вам се Сјеверна Македонија. Кривите политичаре.”

Васил Гарванлијев је представио Сјеверну Македонију на синоћном првом полуфиналу Евровизије у Ротердаму. Пјевач није успио да се пласира у финале, а тим поводом огласила се његова колегиница и пјевачица Тамара Тодевска, која је ову земљу представљала 2019. године. Она је стала у одбрану свог колеге и навела је да је огорчена због тога што поједини критикују његов наступ:

“Цијелу ноћ и јутро читам коментаре на Фејсбуку и Твитеру. Једни су пресрећни, други су љути што нисмо прошли у финале. Ало бре! Стручни жири из Велике Британије дао нам је 12 бодова. Знате ли ко је Велика Британија? Земља Битлса, Ролингстонса, Лед цепелина. А ви који не смијете да гласате за сјајну пјесму и још бољег певача.

Не допада вам се Сјеверна Македонија. Кривите политичаре. Наводно сте казнили Тамару зато што је наступила за Сјеверну Македонију. Да ли сте нормални? Од сутра казните банке у Сјеверној Македонији, немојте подизати плату, кажњавајте школе и немојте слати дјецу у школу, кажњавајте компаније у којима радите и више немојте ићи на посао. Кажњавате умјетност због политике”, написала је у сторијима на Инстаграму.

Пјевачица се осврнула и на своје учешће на Пјесми Евровизије 2019. када је због грешке у гласању бијелоруског жирија најприје објављено да је освојила осмо мјесто, а заправо је освојила седмо, што је накнадно објелодањено:

“Социјалне мреже су вам дале могућност оглашавања, па лупетате глупости. Не можете да ми одузмете радост, не можете да ми одузмете сјећање на вече са пријатељима који су се радовали сваком добијеном поену, не могу да заборавим дванаестице и десетке и ту радост, ту позитивну енергију, ту срећу”, била је јасна пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана