Тајно оружје краљевске породице - грофица Софи Весекс

ГС
Тајно оружје краљевске породице - грофица Софи Весекс

ЛОНДОН - Војвоткиња од Кембриџа Кејт Мидлтон и грофица од Весекса Софи Весекс удружиле су снаге како би обележиле Међународни дан болничарки у време пандемије корона вируса.

Како наводи британски Мирор, имајући у виду да је британска краљица Елизабета Друга у самоизолацији, а да су принц Хари и Меган Маркл напустили краљевске дужности, други чланови краљевске породице замољени су да помогну принцу Вилијаму и његовој супрузи Кејт Мидлтон у обављању службених дужности током пандемије корона вируса.

Ово је први велики заједнички пројекат Мидлтон и грофице од Весекса, иначе супруге најмлађег краљичиног сина принца Едварда, која се сматра "тајним оружјем" краљевске породице у промовисању "краљевског бренда" због своје популарности и пријатне појаве.

Војкоткиња од Кембриџа и грофица разговарале су се медицинским сестрама из седам различитих земаља Комонвелта - Индије, Аустралије, Малавија, Кипра, Сјера Леонеа, Бахама и из самог Уједињеног Краљевства о њиховом ангажовању током пандемије корона вируса.

Принц Едвард (56) и Софи Весекс (55) преузеће више дужности док је краљица у самоизолацији у замку Виндзор, наводи Мирор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана