Тајни кодови: “Исциједите” од Нетфликса све што можете

Агенције
Тајни кодови: “Исциједите” од Нетфликса све што можете

Можда мислите да сте одгледали све што је вриједно када је у питању Netflix. Међутим, вjероватније је да постоји велики број филмова и серија до којих још нисте дошли, нити ћете доћи уобичајеном претрагом.

Осим ако не скролујете и не претражујете сатима, Netflix вам углавном препоручује само садржај који је уско повезан са оним што сте већ гледали или додали на свој списак. Међутим, уколико желите да погледате нешто ван оних наслова који вам се стално препоручују, тешко да ћете успијети ако се ослањате на обичну претрагу.

Сва срећа, па постоји мали “хак”, а ради се о кодовима. Не брините, није ништа компликовано, свако то може да укуца за пола минута.

Ради се о слиједећем: Сваки од ових кодова је повезан са прилично специфичним жанровима, од “Романтичних страних филмова” до “Б-хорор филмова”.

Можете да претражујете филмове по томе ко их је режирао, ко је главни глумац/глумица, одакле долазе и тако даље. Нисмо баш избројали колико има различитих критеријума, али има их много.

Преузмите датотеку са кодовима овдје.

Да бисте видјели шта Netflix крије од оног жанра који вас интересује, само би требало да унесете четвороцифрени код у ваш веб бровсер док сте улоговани. Ево примјера како да дођете, до свих филмова са ванземаљцима, а гдје је жанр научна фантастика (Код са списка је 3327).

http://www.netflix.com/browse/genre/3327

Требало би да напоменемо да ово функционише само ако користите веб-бровсер на рачунару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана