Све је спремно за почетак тродневног спектакла на Кастелу: Погледајте како изгледа највећи клуб на отвореном на Балкану!

ГС
Све је спремно за почетак тродневног спектакла на Кастелу: Погледајте како изгледа највећи клуб на отвореном на Балкану!

Три дана врхунске забаве ускоро ће се десити у до сада невиђеном амбијенту клуба на отвореном у какав је трансформисана тврђава Кастел. Фестивал „Љетне ноћи” ће се одржати од 27. до 29. јула, у организацији маркетинг агенције Euphoria, а на фестивалу се очекује преко 20.000 посјетилаца, како домаћих, тако и страних.

Према временској прогнози за наредних седам дана, можемо бити сигурни да забаву под отвореним небом неће покварити ни киша. Након објаве фотографија и видео снимка из дрона, које можете да погледате у наставку, Euphoriа нас је оставила без даха најављујући нешто заиста грандиозно!

 

 

 

Највећи клуб на отвореном на Балкану пружиће јединствено искуство уз најсавременије звучне и свјетлосне ефекте, а овакав музички фестивал засигурно ће надмашити сва очекивања и обогатити туристичку понуду града. У ово не сумња ни огроман број оних који су себи обезбиједили улазнице за поменути спектакл, јер је у продаји преостао јако мали број.               

Овај податак не изненађује, с обзиром да ће фестивал угостити нека од најзвучнијих имена регионалне музичке сцене.

Првог дана, 27. јула, сви посјетиоци ће уживати у величанственом концерту Пеђе Јовановића уз пратњу Big concert orchestra.

Сљедећег дана, 28. јула, доживите незаборавну „Негујмо журку”, коју је прошле године обиљежила невјероватна атмосфера и рекордна посјећеност.

А за 29. јул, припремите се за посебан спектакл - јединствени заједнички концерт Јелене Розге и Саше Матића. У најави је незаборавно искуство уз врхунску музику и енергију коју доносе поменуте регионалне звијезде.

Према информацијама које су нам потврђене од стране организатора, преостали мали број улазница у продаји је доступан на GIGSTIX.BA, Тргу Крајине, у Кафеу Судница у Бањалуци, те на улазу на дан догађаја.

Више инфо о концертима на линку https://euphoria.marketing/events/ и бројевима телефона +387 66 11 22 88 и +387 66 11 22 99 (Вибер, Whats app).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана