Стиже домаћа крими-комедија “Екипа”: Прича о пријатељству и љубави према фудбалу

Агенције
Стиже домаћа крими-комедија “Екипа”: Прича о пријатељству и љубави према фудбалу

Нови домаћи филм, домаћа крими комедија која доноси причу о великом пријатељству и љубави према фудбалу, остварење “Екипа” у режији Марка Сопића, стићи ће у овдашње биоскопе 24. октобра.

Ово је Сопићев дебитантски цјеловечерњи играни првенац, а  настанак и овог дјела је подржао Филмски центар Србије (ФЦС).

У овој крими-комедији најзначајније улоге одиграли су Раде Ћосић, Андрија Милошевић, Драган Јовановић, Срђан - Жика Тодоровић, као и Лазар Ђукић, Сергеј Трифуновић, Љубомир Бандовић, те Ивана Дудић, Анђела Јовановић. Специјални гости филма су Саша Илић, Ђорђе Пантић, Драган Ћирић и Иван Томић.

- Радња доноси причу која се дешава након дербија. Здравко - звијезда Партизана (Раде Ћосић), Клупа који је његов брат од тетке, а уједно навијач Звезде (Андрија Милошевић) и Стефке добар друг из дјетињства (Лазар Ђукић), наилазе на Италијанку, жену свачијег живота (Ивана Дудић) – наведено је у најави филма.

Послије луде вечери, они као екипа одлазе да врате дуг Скарету, ловатору (Драган Јовановић), који већ годинама покушава да потпише уговор са Здравком. Он и даље одбија сарадњу, што екипи ствара велике проблеме - како да нађу паре за три дана и како да се ослободе чувеног преваранта Декија БМВ-а (Милош Тимотијевић).

У улози младог аса Партизана, фудбалера Стевановића, нашао се глумац Раде Ћосић, уједно и сценариста овог филма који је мотив за настанак ове приче пронашао у сопственим тренинзима у Партизану и љубави према фудбалу.

- “Екипа” је филм који се бави реномираним фудбалским клубовима, а сцене су снимане као у холивудској продукцији - рекао је Ћосић и додао је да су снимали на правом дербију, те да све што се догађа на утакмици је аутентично.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана