Стинг наступа у Сарајеву: Спектакл у "Зетри" заказан за 19. март

Б.П.
Стинг наступа у Сарајеву: Спектакл у "Зетри" заказан за 19. март

САРАЈЕВО-Једна од највећих музичких звијезда данашњице Стинг одржаће концерт у Сарајеву, 19. марта 2022. (субота) у 20 часова у дворани "Зетра".

Продукција "Авалон" доводи Стинга u склопу најављене турнеје "Мy Sonmgs Tour". Улазнице су, у ограниченом броју, у продаји од петка 12. новембра од девет часова преко сервиса купикарту.ба.

Стинг у Сарајево доводи и своју комплетну продукцију.

-Посебно смо узбуђени пред овај музички спектакл јер након више од стотину организованих концерата у протеклих 15 година, и то највећих музичких имена данашњице, у Београду, Загребу, Љубљани, Софији, Букурешту, долазак Стинга нам је први концерт у Сарајеву - рекао је Бобан Милошески из продукције "Авалон".

Концерту ће моћи присуствовати сви који покажу доказ о вакцинацији или прележаном ковиду у посљедњих шест мјесеци, а биће омогућено и тестирање пред двораном.

 За сарајевски концерт Стинга, публика из цијеле БиХ као и читавог региона ће имати прилику купити улазнице по најнићој цијени на цијелој европској турнеји: партер кошта 69КМ, цијена за фан-пит (само 1.500 карата) износи 99КМ, док се улазнице трибине подају по 99 КМ, преносе федерални медији .

Концерт ће трајати два сата и биће састављен од Стингових највећих хитова "Every Breath You Take", "Message In A Bottle", "Englishman in New York", "Desert Rose" али ће истовремено бити и промоција новог албума "The Bridge " који излази 19. новембра и већ је најављен успјешним радијским хит-синглом “Rushing Water ”. Као специјални гост, концерт ће отворити 45-минутни наступ Џоа Самнера са својим бендом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана