Стигли резултати обдукције Џеја Рамадановског

ГС
Стигли резултати обдукције Џеја Рамадановског

Тијело пјевача Џеја Рамадановског, који је преминуо у недjељу, 6. децембра, након смрти послато је на обдукцију, а резултати су стигли и показали да пјевач није боловао од вируса корона.

 

Док је рађена обдукција, породица преминулог Џеја Рамадановског се налазила на гробљу, гдје су договарали све детаље његове сахране, преноси ''Пинк''.

Зоран Јагодић Руле, кум покојног пјевача Џеја Рамадановског, каже да ће на сахрани бити испуњена Џејева велика жеља - да му на гробу засвира 50 виолина.

Џеј Рамадановски биће сахрањен у петак, 11. децембра, у 14:30 у Алеји заслужних грађана на Новом гробљу у Београду, а сахрану припрема пјевачева породица, као и кум Зоран.

- Чујем се са ћеркама његовим, Марија је са мамом, Ана је код куће. Пролазе дани, нема га да се јави и све нам је теже. У кафићу смо на Дорћолу, долазе људи, пријатељи, све је вијест погодила много. Породица и ја се бавимо сахраном, сређујемо све што треба. Имао је жељу кад умре да му на гробу засвира 50 виолина, хтио је ту музику 60-их. Покупили смо све музичаре, испратићемо га баш како је замислио и како доликује - рекао је Зоран Јагодић Руле.

Подсјетимо, Џеју је позлило у његовом стану на Дорћолу, гдје је био у строгој изолацији због корона вируса, те је екипа Хитне помоћи убрзо стигла на лице мјеста и започела реанимацију, међутим, упркос свим напорима љекара, он је преминуо.

Иначе, Џеј је прије три године оперисао срчане залиске у Бечу и тада су му доктори рекли да мора строго да води рачуна о исхрани и здравом животу. Иза њега остале су неутјешне ћерка Ана и Марија, као и бивша супруга Нада.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана