Стигла "Прва дама": Рада након осам година објавила албум (ВИДЕО)

Аваз
Стигла "Прва дама": Рада након осам година објавила албум (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Пјевачица Радмила Манојловић објавила је четврти студијски албум, који су многи с нестрпљењем чекали. Албум носи назив "Прва дама", што је уједно и наслов уводне нумере, која ће, према свему судећи, постати хит.

Након паузе од чак осам година, Рада је изненадила публику са 10 нових пјесама. Све су соло пјесме, иако се нагађало да ће бити дуета.

Овим посебним поводом, пјевачица се обратила јавности и изразила захвалност свима који су јој током овог дугог процеса пружали подршку.

- Највећа захвалност мојој сестри Маји, Владимиру Ранковићу, који су веровали у мене, дигли ме са дна кад је било најтеже и допринели да овај дугоочекивани пројекат, "Прва Дама", коначно угледа светлост дана. Хвала и свим пријатељима и породици који су ми пружили подршку током читавог процеса, веровали у мене и охрабривали ме да наставим. Ваша љубав и вера у мене дали су ми снагу да остварим своје снове - навела је Рада, па додала:

- Хвала свим сарадницима, музичарима, продуцентима и свима који су на било који начин учествовали у стварању албума "Прва Дама". Ваш таленат, посвећеност и труд учинили су да овај пројекат постане нешто посебно. Посебно хвала мојим фановима који су стрпљиво чекали на ово издање и који су ми константно давали мотивацију да дам све од себе. Ваша подршка значи све. Овај албум је резултат заједничког труда и љубави, и надам се да ће свака песма на њему пронаћи пут до ваших срца. Хвала свима, уживајте у музици -рекла је она.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана