“Српски зет” се не смирује: Стигао у Црну Гору и пио ракију са Бобаном Марјановићем

ГС
“Српски зет” се не смирује: Стигао у Црну Гору и пио ракију са Бобаном Марјановићем

БЕОГРАД - Када дође љето, велика већина спортиста одлази на заслужене одморе послије исцрпне сезоне. Неки узимају мало већи одушак од свега, док они други и немају толико среће, те се морају брже-боље вратити припремама. У групу ових првих спадају кошаркаши у НБА лиги.

НБА лига је сама по себи поприлично исцрпљујућа, неки кошаркаши одиграју и преко 100 утакмица током сезоне, те се с правом њихов одмор и понајвише одужи. Због свега тога, Балкан је имао прилику да угости и једну НБА суперзвијезду - Пола Џорџа.

“Српски зет”, који је оженио Данијелу Рајић је овог љета већ био у Србији у својој “тазбини”, када је уживао у Београду, а посјетио је и Мраморак, село код Ковина, одакле је иначе и његова супруга, међутим, ту се није завршила његова “Балканска тура”.

Под Џорџ је овога пута са својом изабраницом стигао и у Црну Гору, гдје ће провести још неко вријеме, прије него што се врати у САД. Њима су у Црној Гори друштво правили Бобан Марјановић, српски кошаркаш, као и његова супруга Милица Марјановић.

Бобан и Пол су, док су се жене купале, одлучили да пробају и најчувенији специјалитет ових крајева - ракију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана